Обрали б нині президентом? Стало відомо, кого росіяни люблять більше за Путіна

Росіяни назвали Йосипа Сталіна найвидатнішою людиною всіх часів і народів - такої точки зору дотримуються 38% громадян.

Фото: politeka.net

Радянський вождь Йосип Сталін обійшов за показником любові народу чинного президента Росії - Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України з посиланням на дані "Левада-центру".

Так, друге місце глава РФ ділить з поетом Олександром Пушкіним (обидва набрали по 34 відсотки). Третє місце ділять Володимир Ленін і Петро I. Примітно, що п'ять років тому перші місця зайняли ті ж особи.

У 2012 році перше місце теж дісталося Сталіну, далі йшли Ленін та Петро I, Путін і Пушкін замикали першу трійку. У першу десятку 2017 року також ще потрапили космонавт Юрій Гагарін, письменник Лев Толстой, полководець Георгій Жуков, імператриця Катерина II і поет Михайло Лермонтов.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...