"Очень сильно этому удивлен враг. Как они про*бали такой момент. Могли и диверсию сделать": Мисягін про скандал навколо "секретної" військової бази в Україні (відео)

У Харкові двоє місцевих жителів, так звані руфери, безперешкодно проникли на територію танкового складу ЗСУ, у якому були сотні списаних і десяток нових танків. Відповідне відео вони розмістили на своєму каналі у YouTube, повідомляють Патріоти України.

Як видно на кадрах відео, на об'єкті абсолютно відсутня охорона, сторожова вишка напівзруйнована, ворота між різними частинами складу не замкнені. Блогери зуміли навіть порахувати кількість бойових машин, вказавши цифру у три сотні танків.

Крім старих списаних і поставлених на зберігання танків вони виявили також 10 нових українських танків Т-64БВ "Булат". Недалеко від них виявився і танковоз.

"Ми знайшли близько 300 старих радянських танків, але коли пройшли між ними далі, то там ще було штук 10 саме нових танків і вантажівка, яка і привезла їх туди. Виглядало це прям як танковий військовий автосалон! На них були бирки-пломби, техніка без пробігу", - сказано в описі до відео.

Варто відзначити, що ролик вже прокоментував відомий український блогер Юрій Мисягін. Наводимо повний текст його посту в Фейсбук:

"Я возвращаюсь с военного полигона и мне в личку присылают этот чудный ролик. Честно, зная многие нюансы армии - я не удивлен. Склады как взрывали помните?

Двое диггеров проникли на военный объект в Харькове и показали боевую технику, которая судя по ролику стоит абсолютно бесхозная. Хули, армия богатая. Бери-не хочу.

Я думаю, что посмотрев это видео, очень сильно опечалился наш враг. Как же они про@бали такой момент. Могли и диверсию сделать. Не впервой.

А двум этим молодым оболдуям, надо бы медали дать за то, что первые там побывали и возможно из-за их видео техника осталась не раскуроченной и не уничтоженной. Фактически сохранили ее".

"Після того, як ми пройдемо Конгрес": Зеленський заявив, що Україна наближається до підписання "важливого договору" зі США

субота, 20 квітень 2024, 18:29

У травні або червні Україна може підписати договір про гарантії безпеки зі Сполученими Штатами. Про це президент України Володимир Зеленський заявив бразильським журналістам в інтерв’ю, відео якого пресслужба глави держави опублікувала 20 квітня, перед...

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...