Очистити інформаційний простір: Порошенко підписав закон про заборону трансляції російських фільмів

Це допоможе знизити сепаратистські настрої у суспільстві, переконаний президент.

Петро Порошенко. Фото: ЖЖ

Президент Петро Порошенко підписав Закон про внесення змін до Закону України "Про кінематографію" (щодо фільмів держави-агресора), згідно з яким в Україні забороняється показ кінострічок створених в Росії після 1 січня 2014 року, повідомляють Патріоти України.

Законопроект був повернутий з підписом президента вчора, 20 квітня, випливає з інформації, розміщеної на сайті Верховної Ради. "Законопроект сприятиме підвищенню рівня захисту національної безпеки України, зниженню сепаратистських настроїв в суспільстві, зміцненню авторитету держави", - йдеться в пояснювальній записці до документа.

Нагадаємо, глава Держкіно розпустив експертну комісію, яка не прийняла негативного рішення по серіалу "Не зарікайся". За словами Іллєнка, позитивне рішення експертів щодо можливості показу цього серіалу стало для нього неприємною несподіванкою.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...