Одягли мішок на голову: Саакашвілі заявив про викрадення грузинського журналіста в Києві

Фото: ЗМІ

У Києві викрали грузинського журналіста і співробітника одного з найпопулярніших телеканалів Грузії. Про це заявив колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Сорок хвилин тому з дому в Києві викрали грузинського журналіста, співробітника одного з найпопулярніших грузинських телеканалів, у нього була акредитація і всі документи для перебування в Україні. Його закували в наручники, надягли мішок на голову і відвезли в невідомому напрямку", - написав Саакашвілі.

Як передає "Українська правда", посилаючись на слова Саакашвілі, викраденим журналістом є співробітник провідної грузинської телекомпанії Руставі-2 Тамаз Шашвіашвілі. Разом із журналістом було викрадено двоє його друзів.

Саакашвілі зазначив, що Шашвіашвілі все життя був журналістом і нічим іншим, крім як збором і розповсюдженням публічної інформації не займався.

У свою чергу, нардеп Юрій Дерев'янко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що також був схоплений і відвезений у невідомому напрямку грузинський доброволець АТО Вано Надирадзе.

"Щойно в центрі Києва невідомі затримали і відвезли в невідомому напрямку грузинського добровольця АТО Вано Надирадзе. Також сьогодні вранці невідомі викрали з квартири двох грузинських журналістів та охоронця", - написав Дерев'янко.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...