Одіозний регіонал під конвоєм: Єфремова доставили в Печерський райсуд Києва

Сьогодні йому оберуть запобіжний захід.

Колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова доставили в Печерський районний суд Києва. Про це "Українським новинам" повідомило джерело в Генпрокуратурі, повідомляють Патріоти України.

"Єфремов вже з 6 ранку знаходиться в боксах Печерського суду в очікуванні засідання", - сказав джерело. Повідомляється, що близько 11:00 буде визначено склад суду і призначено час засідання.

Нагадаємо, Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України в суботу, 30 липня, в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремову ставиться пряма підтримка злочинної організації "ЛНР", а також незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Єфремов перебував у СІЗО. Адвокат Єфремова Олександр Мельников заявляє, що його підзахисний був затриманий незаконно і необгрунтовано.

Як заявили у ГПУ, колишньому керівнику фракції Партії регіонів Олександру Єфремову повідомлено про підозру у вчиненні низки злочинів, суд у сьогодні обере йому запобіжний захід, зазначила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Єфремову повідомлено про підозру. Сьогодні, як очікується, Печерський райсуд обере йому запобіжний захід", - сказала Сарган.


Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...