"Одкровення" втікача: Янукович розпочав прес-конференцію у Ростові (онлайн-трансляція)

Екс-президент вже встиг звинуватити Україну у зриві сьогоднішнього допиту.

Віктор Янукович. Фото: скрін відео

Екс-президент України, втікач Віктор Янукович дає прес-конференцію в Ростові-на-Дону, хоча запланований на сьогодні його допит у справі про розстріл активістів Євромайдану був зірваний. Онлайн трансляцію прес-конференції Януковича надає Радіо Свобода, інформують Патріоти України.

Слід наголосити, що спочатку прес-конференція Януковича мала відбутися за підсумками відеодопиту у справи про розстріл активістів Євромайдану. Екс-президент проходить у справі як свідок. Однак засідання суду було перенесено на 28 листопада 2016 року, після того, як кілька десятків людей заблокували виїзд обвинувачених у справі екс- "беркутівців" з Лук'янівського СІЗО в Святошинський суд.

При цьому Янукович вирішив все одно провести прес-конференцію, хоча і констатував, що не зможе розповісти все, що міг би, якби давав прес-конференцію після допиту. "Користуючись нагодою, сьогодні я прийняв рішення провести все-таки прес-конференцію. Хоча ви розумієте мене, що я все не зможу сказати, що я повинен буду сказати суду.

А враховуючи, що 28 все-таки буде засідання суду, зараз дати їм шанс якось скористатися цими моїми свідченнями за межами суду. Я такий шанс їм не там. Але все-таки я щось скажу. І, звичайно, я відповім на всі питання, які вас цікавлять", - заявив Янукович.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...