Одна була вагітною: Адвокат розповів про секс-розваги Трампа з іще трьома жінками (відео)

Майкл Авенатті, адвокат порнозірки Стормі Деніелс (Стефані Кліффорд), яка мала зв'язок із Дональдом Трампом, сказав у четвер, 26 липня, що має дані про трьох інших жінок, яким платили представники американського президента, повідомляють Патріоти України.

Він прилюдно заявив це під час засідання з мером Джоном Дураном, колишнім федеральним прокурором Стівом Медісоном і Маріаною Магана Гамеро, яка представляє Коаліцію за права імміграції у Лос-Анджелесі.

Адвокат зазначив, що жінки стверджують, що їм заплатили AMI Entertainment, Трамп і його адвокат Майкл Коен, щоб залишатися спокійними. Авенатті не розкрив, скільки їм заплатили за мовчання, однак додав, що одна з жінок стверджувала, що на той час була вагітною.

Захисник повідомив, що він знаходиться у процесі отримання дозволу від своїх клієнтів, щоб опублікувати докладнішу інформацію про виплати.

Нагадаємо, 20 липня телеканал CNN, посилаючись на свої джерела, повідомив, що працівники ФБР вилучили у колишнього адвоката президента США Майкла Коена запис його розмови з Дональдом Трампом про виплату екс-моделі Playboy Карен Макдугал, яка стверджує, що у 2006 році в неї були стосунки із Трампом.

Пізніше було оприлюднено запис розмови президента США Дональда Трампа та його колишнього юриста Майкла Коена, на якому глава Білого дому дає доручення щодо виплат моделі Playboy, що заявила про зв'язок із ним.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...