"Одружуватися не збираюсь": Одіозний Ілля Ківа зізнався, що бив жінок

Альфа-самець Ківа не хоче наражати на небезпеку своїх близьких, тому й холостякує.

Ілля Ківа. Фото:5 канал

Радник глави МВС Ілля Ківа розповів, що наразі не планує одружуватися. Усе тому, що він переживає за безпеку своєї майбутньої сім'ї. Про це стало відомо під час ефіру програми "Дійові особи" з Анастасією Рагімовою, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Любов, стосунки та сім'я – це те, що робить людину вразливою. А я не хочу ризикувати своїми близькими людьми. Зараз це питання не на часі", – відповів Ківа на питання, чому він досі не одружений.

Радник міністра також наголосив, що йому важко сприймати жінку в політиці і в бізнесі, оскільки, на його думку, в природі закладено так, що чоловік повинен оберігати жінку, захищати її, а не конкурувати з нею.

Ківа зізнався, що бив жінок і що вважає себе альфа-самцем, проте про романтичні стосунки з жінками і весілля поки що не мріє.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...