«Один я Д'Артаньян»: Коломойський вивалив тонни компромату на українських політиків

Від одіозного екс-губернатора Дніпропетровщини дісталося Порошенку, Тимошенко і Саакашвілі.

Коломойський злив компромат на українських політиків. Фото: Фейсбук.

Український олігарх Ігор Коломойський, що зараз переховується за кордоном, почав методично наносити удари по своїх конкурентах, публікуючи в мережі компромат на Петра Порошенко, Юлію Тимошенко та Михайла Саакашвілі, пишуть Патріоти України з посиланням на "Політнавігатор".

Коломойський стверджує, що Порошенко знаходиться в змові з частиною колишніх представників Партії регіонів. Нібито, саме вони за допомогою умовлянь і хабарів переконали Порошенка почати переслідування Геннадія Корбана, близького соратника Коломойського за рейдерськими схемами.

«... В один прекрасний вечір група вкравших мільйони і мільярди колишніх регіоналів - представники Єнакіївського, Вілкула, луганські, донецькі прийшли до Порошенка і сказали:« Цар наш благодійник, Петро Лєксєїч, ти подивися, що діється! Корбан, покидьок, до нитки хоче обібрати. У нас відбере «зароблене», а потім, дивись, і тебе роздягати почне. Посадити б його? А ми тобі і дари, до речі, принесли ...». Без умовної валізи з доларами до Порошенка ходити безглуздо. Жадібний до божевілля. У підсумку, в обмін на підтримку в парламенті групи "Опозиційний блок" призначень генпрокурорів, мінських угод, змін до конституції Петро Лєксєїч і видав розпорядження посадити Корбана», - пише Коломойський.

Далі він обрушує свій гнів на новоявленого опозиціонера Михайла Саакашвілі, стверджуючи, що той вже незабаром після свого призначення знав про корупцію Порошенка, однак продовжував залишатися в команді президента і навіть агітував на виборах за таких же корумпованих кандидатів-порошенківців.

«Він все прекрасно знав вже через два місяці президентства Порошенка. Про схеми його "смотрящих", про митницю, про НБУ і багато іншого. Але поїхав до Чернігова агітувати за кореша Лесика Довгого - молодого, але вже "прожженного" корупціонера Березенка. І, природно, мочити Корбана, який для оборони країни зробив більше, ніж всі друзі Порошенко разом узяті. І тепер він розповідає про очищення України від корупційної чуми? Очистимо ми нашу країну, Міша, але без тебе очистимо», - обіцяє олігарх.

Дістається від Коломойського і його землячці Юлії Тимошенко.

«Ніхто не зробив більший внесок у втрату Криму і Донбасу, ніж Юлія Володимирівна. Розповідаю, як все було:

У ФСБ Росії був і є вбивчий компромат на Тимошенко. Провівши дві години в закритому кабінеті з Путіним, вона вийшла і підписала в січні 2009 договір, за яким Україна зобов'язувалася купувати газ за шалену ціну в понад 500 доларів, в обсязі 40 млрд куб м в рік, а з 2010-го - 52 млрд. БЕЗ можливості продати третій стороні залишки, якщо газ не буде використаний всередині України (штраф - 300% від закупівельної ціни). Клінічний ідіот без економічної освіти ніколи не підпише такий договір. Але Юля підписала.

Пізніше вона почала віджимати по всій Україні заводи і підприємства, що переробляють газ в хімпродукти. Сподіваючись збільшити і розширити ринок збуту переробленого газу. Але напоролася на обурення західних урядів, так як в ряді підприємств були міноритарні акціонери з Великобританії.

Згодом уряд Януковича змушений був йти на поступки Путіну, щоб отримати знижку від встановленої кабальної ціни 500 usd. Янукович, безумовно, злочинець, але ті ж Харківські угоди він підписав «завдяки» бездумним діям Тимошенко. А далі ви знаєте, що було ...

Кличко, Яценюк і Порошенко зробили величезну помилку, випустивши Юлю з в'язниці. Зараз вони за неї будуть розплачуватися. І не дай Бог цей диявол у спідниці прийде до влади!», - застерігає Коломойський.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...