Один із пунктів "програми": Нардеп від БПП заявив, що за Шереметом вела стеження поліція

Втім, самі правоохоронці цей факт заперечують.

Павло Шеремет. Фото: ЖЖ

За журналістом Павлом Шереметом, якого вбили в Києві, стежили співробітники Національної поліції. Про це заявив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Аркадій Корнацький, передають Патріоти України.

"Напевно, це вбивство було одним із пунктів якоїсь програми. Пішла вона далі, ця програма, або ще піде, поки сказати важко. І дуже насторожує той факт, про який зараз, до речі, мовчать досить довгий час, - те, що за Павлом стежили співробітники Нацполіції", - сказав Корнацький.

За його словами, Шеремет був досить мирним, а його вбивство - демонстративним і провокаційним. "Ось мені не дає спокою саме ці дві обставини. Павло Шеремет, як багато хто говорить, не був уже занадто журналістом-розслідувачем, який би за горло когось тримав, або викрив чиїсь багатомільйонні, мільярдні злочини. Він був людиною досить мирною, і я вважаю, що це вбивство було демонстративним і провокативним. І в поєднанні з тим фактом, що за ним стежили співробітники Нацполіції, що дуже не хоче говорити пан Геращенко, я думаю, що десь на перехресті цих двох обставин відповідь дасть слідство", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, вранці в середу, 20 липня, в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Очевидці вибуху автомобіля, в якому перебував журналіст, зняли на відео пожежу, яка сталася на місці трагедії.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам негайно розслідувати вбивство журналіста. У поліції попередньо кваліфікували вибух авто Шеремета як умисне вбивство.

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...