Офіційно: Порошенко оголосив про похід на вибори

Глава держави Петро Порошенко заявив про намір знову балотуватися на пост президента України. Про це він сказав на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом" у Києві, повідомляють Патріоти України.

«Почуття глибокої відповідальності перед країною, перед сучасниками, перед минулими і прийдешніми поколіннями українців спонукали мене прийняти рішення кандидуватися ще раз на посаду президента України», - наголосив він.

Порошенко попросив у виборців мандат на те, щоб «гарантувати незворотність європейської та євроатлантичної інтеграції, нашої незалежності, щоб відновити територіальну цілісність країни і принести вигідний Україні мир, щоб завершити побудову сильної успішної держави, здатної забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця».

За словами президента, добробут, безпека, порядок – не менш важливі, ніж армія, мова, віра, «щоб над міцним фундаментом, який ми заклали за п’ять років, звести добротні стіни та надійний дах».

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...