Офіційний візит: Стало відомо, з ким зустрінеться Порошенко у Великобританії

У рамках візиту заплановані зустрічі українського президента з британським прем'єр-міністром Терезою Мей, представниками уряду і Палати громад.

Порошенко зібрався з візитом у Великобританію. Ілюстрація:DT.ua

Президент України Петро Порошенко в період з 18 по 19 квітня перебуватиме з офіційним візитом у Великій Британії. Про це повідомляє прес-служба глави держави, передають Патріоти України.

В рамках візиту український лідер повинен провести ряд зустрічей і переговорів. Зокрема, заплановані зустрічі з британським прем'єр-міністром Терезою Мей, представниками уряду і Палати громад.

Крім цього Порошенко повинен виступити в Королівському інституті міжнародних відносин Chatham House і перед провідними представниками британського бізнесу.

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...