Окупант лютує від безсилля: Бійці АТО розказали, як бойовики мстять їм за позиції, відбиті на Світлодарській дузі (відео)

За словами бійців, це ніби помста за відбиті минулого місяця позиції, що їх військові із втратами зайняли в лісі.

На Світлодарській дузі бойовики знову активізували потужні обстріли. При цьому боротися за втрачене цієї ночі бойовики не стали, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Зазначається, що бій тривав кілометрах в 10 звідси. Закінчився він раптово, як тільки впав густий туман. Кулемет Дегтярьова-Шпагіна замовк теж раптово.

Коли на дворі туман, хлопці зазвичай чекають на диверсантів. Вони прочісують територію, щоб зустріч не стала несподіванкою. Своєю чергою, з іншого боку Світлодарської дуги повертаються ті, хто всю ніч провів під ворожим обстрілом.

На ранок стало відомо, що бойовики дійсно гатили по бійцях, які тримають Світлодарську дугу, зокрема, з кулеметів і мінометів різного калібру. І в якісь час, кажуть хлопці, вони відчули, що буде наступ, але його, на щастя, не сталося.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...