Окупанти обстріляли ритуальний автобус із небіжчиком і цвинтар на Донбасі

Водієві вдалося вивести автобус з-під обстрілу і повернутися до безпечного місця.
Поблизу села Чермалик. Фото: соцмережі.

Бойовики 2 лютого обстріляли ритуальний автобус у Чермалику Донецької області. Про це у Facebook повідомив прес-центр штабу операції Об'єднаних сил із посиланням на українську сторону у Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі (СЦКК), передають Патріоти України.

"О 12.30 у селищі Чермалик проходив похорон. Під час перевезення покійника на кладовище був обстріляний цивільний автобус ритуальної служби з наклейками на бортах "Ритуальні послуги". Обстріл зі стрілецької зброї здійснювався з боку збройних формувань Російської Федерації і їхніх найманців. При цьому було зафіксовано декілька наскрізних кульових пробоїн на правому боці автобуса", – ідеться в повідомленні.

Люди, які були в автобусі, не постраждали. "Після прибуття на кладовище труну з небіжчиком і трьох цивільних чоловіків залишили на місці, щоб віддати тіло землі. Водієві вдалося вивести автобус з-під обстрілу і повернутися до безпечного місця. Вже після цього нелюди ще продовжували певний час обстрілювати кладовище", – повідомили у СЦКК.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...