Олег Барна після зіткнення з трамваєм залишається в лікарні (фото)

Подробиць про свій стан здоров'я після ДТП депутат не повідомив.

О.Барна. Фото: Слово і Діло.Народний депутат Олег Барна після нічної аварії на площі Перемоги в Києві перебуває у лікарні. Про це повідомляє ТСН з посиланням на телефонну розмову з Барною, передають Патріоти України.

Журналісти зазначають, що подробиць про свій стан здоров'я депутат не повідомив.

"Слабким голосом віджартовується, що нібито "має нежить". Загалом запевняє, що "все нормально", проте має залишатись ще деякий час під наглядом лікарів. Скільки саме пролежить у лікарні, не уточнив", - йдеться у повідомленні.

Також нардеп запевнив, що був тверезим. Водночас Барна відмовляється розповідати, яким чином трапилася аварія: на питання, з якою швидкістю їхав та як не помітив трамвай, депутат не відповів.

Як відомо, вночі Барна потрапив у ДТП на площі Перемоги в Києві. Його машина влетіла в трамвай. Через силу удару трамвай зійшов з рейок.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...