"Он должен воспрянуть из пепла. Я молюсь за него" - Герман пояснила, чому Янукович може бути корисним Україні (відео)

Екс-радниця колишнього власника Межигір'я закликала пробачити своєму колишньому шефу його гріхи, мотивувавши це тим, що Господь, мовляв, "прощає нам всі наші гріхи".

Віктор Янукович. Фото:https://www.unian.ua/

Колишній народний депутат і радник екс-президента України, втікача Віктора Януковича Ганна Герман допускає його повернення до влади в Україні в якості губернатора Донецької області. Про це вона заявила в ефірі програми Дмитра Гордона на каналі 112 Україна, зазначають Патріоти України.

На її думку, це може статися тоді, коли буде знайдено якийсь компроміс.

"Я думаю, якщо буде знайдений якийсь компроміс. Людини, яка краще б змогла відродити цей край, яка би краще його знала, розуміла, думаю, в Україні сьогодні немає", - заявила Герман.

Фактично вона закликала пробачити своєму колишньому шефу його гріхи, мотивувавши це тим, що Господь, мовляв, "прощає нам всі наші гріхи".

"Людина слабка і, разом з тим, людина сильна. Господь прощає нам всі наші гріхи. Чому ми вважаємо, що ми можемо когось судити? Чим ми кращі за когось? Чим ми кращі за Януковича? Чим?!", - сказала екс-депутат.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...