"Він нас угробить": Експерт пояснив, чому для Києва не вигідна перемога Трампа в США

Дональд Трамп серед республіканців лідирує, незважаючи на те, що він говорить різні дурниці, в тому числі і про Україну. Серед демократів найсильнішою виглядає Хілларі Клінтон.

Дональд Трамп і Хілларі Клінтон. Ілюстрація:www.aif.ru

Найгіршим сценарієм для України буде прихід до влади у США Дональда Трампа і відхід канцлера Ангели Меркель зі своєї посади в Німеччині. Про це в коментарі Обозревателю розповів експерт "Майдану закордонних справ" Олександр Хара, інформують Патріоти України.

"Дональд Трамп лідирує, незважаючи на те, що він говорить різні дурниці, в тому числі і про Україну. Досить імовірно, що він обійде інших претендентів - Марко Рубіо і Теда Круза", - сказав Хара.

Експерт додав: "Кажуть, що Майкл Блумберг може втрутитися в гонку. З огляду на його адекватність і величезні гроші, він може посунути Трампа".

Хара впевнений, що серед демократів найсильнішою виглядає Хілларі Клінтон. "У демократів найдосвідченіший політик - Клінтон. Але їй зараз дорікають останньою помилкою - службовим листуванням через власний ПК. Є ще Берні Сендерс - політик лівого спрямування. Він популярний", - підкреслив Хара.

"У США зараз тенденції дуже цікаві, але і небезпечні. Клінтон була б прийнятним варіантом, а Трамп - найгірший для Києва. Трамп хоче вивести США з процесу активної участі в житті Європи. З огляду на те, що в Німеччині Ангела Меркель може втратити посаду, а на її місце прийде представник соціал-демократів, це може стати проблемою для України і посилить позиції Путіна", - резюмував Хара.

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...