"Он таки улетел": Добкін показав, як у горах "зажигає" його брат-нардеп (відео)

Ще й посміявся над журналістами, які нібито невдало йому "напророчили" погоду.

Добкін показав, як у горах "зажигає" його брат-нардеп (ФОТО, ВІДЕО)

Харківський нардеп Дмитро Добкін перебуває на відпочинку на гірськолижному курорті. Про це у своєму "Твіттері" написав його брат нардеп Михайло Добкін, повідомляють Патріоти України.

"Мій брат таки полетів на відпочинок! На Мальдивах погода прекрасна! Океан і сонце бездоганні. Все, як і попереджали українські журналісти", - іронічно зауважив Добкін-старший.

Нагадаємо, у листопаді розгорівся скандал навколо депутата Дмитра Добкіна. Начебто нардеп під час засідання Верховної Ради замовив відпочинок за 135 тис. євро на 6 осіб в одній із південних країн. Після цього він сховався за колону, запив щось водою і повернувся в крісло нардепа вже з дивним виразом обличчя.

Брат нардепа Михайло Добкін спростував вживання Дмитром наркотиків та факт замовлення відпочинку за 135 тис. євро.

Добкін показав, як у горах "зажигає" його брат-нардеп (ФОТО, ВІДЕО) - фото 1

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...