"Он заботится о людях": "Газовий барон" Онищенко зізнався в любові до Путіна

Політик переконаний, що нинішню українську владу буде скинуто.

 Олександр Онищенко. Фото: glavcom.uaНардеп-втікач і олігарх Олександр Онищенко висловив велику симпатію політиці президента країни-агресора Володимира Путіна. В інтерв'ю "Апострофу" він заявив, що "Путін піклується про людей, дає їм пенсії, дає зарплати", повідомляють Патріоти України.

"Його люблять, у нього підтримка 80%. Ви поїдьте в Росію, розпитайте. Це не штучна підтримка", - сказав Онищенко, при цьому стверджуючи, що особисто не знайомий і ніколи не бачив президента РФ.

Також екс-нардеп висловив впевненість, що повернеться в Україну, "коли поміняють владу": "Я думаю, що цій владі залишилося вже недовго. Коли її поміняють, я відразу ж повернуся".

Втікач стверджує, що він не просив політичного притулку за кордоном. "У меня звичайний статус, я не брав ніяких собі політичних притулків і не планую", - заявив він.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...