Операція "Евакуація" ударно доопрацьовується: Над Кремлем знову помітили бойові вертольоти з людьми в сітці (відео)

Чимало спостерігачів розцінюють такі маневри як паніку, і ніщо інше. Адже 18 років царювання ВВП нічого такого не відбувалося, в тому числі за останні чотири з половиною роки «побєдоносної» віни з «київською хунтою».

Як повідомила радіостанція "Говорит Москва", в центрі Москви пройшов черговий етап осінніх навчань Федеральної служби охорони (ФСО) Росії, зазначають Патріоти України.

Під час маневрів служба відпрацювала методи щодо припинення загроз терористичного характеру і прибуття антитерористичних підрозділів за допомогою авіатехніки і іншими способами. Частина навчань ФСТ проходили на Красній площі, в Олександрівському саду і на Боровицької площі.

22 листопада на подив москвичам над Кремлем вперше закружляли бойові вертольоти. Зокрема був помічений гвинтокрил з підвішеними у сітці вояками.

22 ноября в центральной части Москвы был замечен вертолет с подвешенным в сетке грузом, по очертаниям напоминающим группу людей. Пользователи сети предположили, что военные вертолеты "вывозили Ленина".


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...