Операція "Ліквідація": Захарченко розпочав тотальну зачистку серед VIP-чиновників "молодої республіки"

Під загрозою фізичного знищення знаходяться терористи, що помічені в підтримці екс-ватажка "ДНР" Ходаковського.

Терорист Захарченко. Фото: 0629.У верхівці "ДНР" почався черговий "кадровий" скандал, пов'язаний з відстороненням від посад і навіть фізичним усуненням "чиновників". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат України (фракція "Народний фронт") Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Згідно з вказівкою ватажка "ДНР" Захарченка планується відсторонення від посади т.зв. "голови верховного суду ДНР" Едуарда Якубовського. В даний час в "верховному суді" "контрольно-ревізійними органами" і "генеральною прокуратурою ДНР" проведено кілька перевірок. Якубовський веде кулуарні переговори з оточенням Захарченко про "м'яке" звільнення під слушним приводом", - йдеться в повідомленні.

При цьому в оточенні співробітників зазначеної "установи" ходять чутки про можливе кримінальне переслідування Якубовського або його ліквідацію під легендою "диверсії української ДРГ".

У цей час "керівник адміністративно-господарського управління судового департаменту при верховному суді ДНР" Юрій Кочетков, розуміючи неминучу розправу з ним в разі подібного розвитку подій, прораховує варіанти переходу на територію, контрольовану Україною.

"Також під загрозою фізичного знищення знаходиться ще один функціонер "ДНР" - Семенов, т.зв. "віце-прем'єр з питань економіки" "уряду "Бородая, директор компані ї "Ландорра", депутат "народної ради ДНР" першого скликання від політичної партії "Донецька республіка", заступник Ходаковського по організації "Патріотичні сили Донбасу". Попередження про подібний розвиток подій Семенов отримав зі своїх джерел в "МГБ ДНР". Причина розправи - підтримка Ходаковського", - повідомив Тимчук.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...