Операція "Врятувати Путіна": Стало відомо, хто засекретив частину "кремлівської доповіді"

Тіллерсон спробував зробити "пом'якшувальний удар".

Ілюстрація: s5.bloknot.ru

Частина "кремлівського доповіді" була засекречена через рішення державного секретаря США Рекса Тіллерсона. Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, повідомляють Патріоти України.

"Наскільки мені відомо, Тіллерсон в останній момент посприяв тому, щоб була закрита частина доповіді про фінансові злочини всіх цих людей. А щоб зробити список смішним, Тіллерсон розширив його, додавши туди прізвище керівника російських архівів або, наприклад, уповноваженого з прав дитини при президенті РФ Анну Кузнєцову. Це люди, які не при справах", - сказав він.

На думку експерта, Тіллерсон спробував зробити "пом'якшувальний удар". "Але це все недовговічне, тому що Америка - це країна законів, а розписаний по персоналіях трильйон в закритій частині доповіді є виконанням закону. Все, що міг зробити Тіллерсон - це тимчасово перевести інформацію в закриту частину", - додав Піонтковський.

"Весь американський військово-політичний істеблішмент безкомпромісно налаштований по відношенню до російського керівництва. Де раніше було видано, щоб у офіційний список ворогів вносилися такі прізвища як міністр закордонних справ (Сергій Лавров), міністр оборони (Сергій Шойгу) і все путінське політбюро?" - резюмував він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...