Організаторам мітингів під ВР потрібні були не реформи чи зміни, їм потрібна була кров, - Порошенко

Президент також зазначив, що СБУ і Національна поліція виявили схованки і склади з заготовленими зброєю та вибухівкою.

Петро Порошенко. Фото:news.liga.net

Реальною метою мітингів під Верховною Радою в Києві була дестабілізація ситуації в Україні. Про це, виступаючи в Київській області з нагоди 14-річчя створення розвідки Державної прикордонної служби, заявив президент України Петро Порошенко, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

"Головні організатори показали, що формальні вимоги були лише димовою завісою. Реальний план їх дій - це дестабілізація ситуації в Україні", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що Служба безпеки України і Національна поліція виявили схованки і склади з заготовленими зброєю і вибухівкою.

"Вони постійно провокували правоохоронців, тому що їм потрібні були не реформи, не зміни, їм потрібна була кров", - додав президент.

На думку Порошенка, правоохоронці з честю виконали свої завдання і не допустили кровопролиття, незважаючи на провокації з боку учасників акції.

Президент також попросив Конституційний суд якомога швидше розглянути законопроект про скасування депутатської недоторканності. Також він висловив надію, що Верховна Рада дасть 300 голосів для прийняття рішення.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...