Орієнтир - "візитка Яроша"? Терористи "ЛНР" розпочали пошуки українських диверсантів

Бойовики остерігаються диверсій українських партизан.

Ілюстрація: ЖЖУ районі Алчевськ-Перевальськ бойовики терористичної «Луганської народної республіки» ведуть пошуки української диверсійної групи, повідомляють Патріоти України.

За інформацією координатора групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука, до складу вищезгаданої диверсійної групи входять колишні міліціонери з управління МВС у Луганській області. Пошуком «диверсантів» займаються представники так званого «МВС ЛНР».

Зазначається, що українська ДРГ повинна провести диверсії проти частин «народної міліції ЛНР» - обстріляти їх з мінометів. Керує диверсійної групою начебто спеціальній відділ Служби безпеки України.

«По внутрішній зведенні «МВС ЛНР», в районі Алчевськ – Перевальськ терористи посилено розшукують «українську диверсійну групу», що нібито складається з старших офіцерів - колишніх співробітників МВС у Луганській області (згідно зі звітом, у складі ДРГ «ідентифіковані» 2 майора, підполковник і полковник, які не тільки відмінно знають територію, але і за документами прикриття вільно переміщаються на декількох легкових автомобілях).

Згідно з даними «МВС ЛНР», дана ДРГ має завдання проведення диверсій проти частин «народної міліції ЛНР», в т. ч. обстрілів їх з мінометів. Нібито курує групу спеціальний «диверсійний відділ СБУ», - зазначається в повідомленні координатора «Інформаційний Спротив».

У ворога буде істерика: Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 9:50

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого Криму, пише УП, передають Патріоти України. . За даними джерела УП, в ніч на 6 травня в районі бухти Вузька (район Чорно...

"У вас взагалі, Саш, нікого не лишилось майже": ГУР перехопило розмову з окупованої території про втрати армії Росії

понеділок, 6 травень 2024, 9:40

Російська Федерація продовжує нести великі втрати в Україні. Військовослужбовці країни-окупанта обурюються через ставлення до них керівництва та відсутність боєприпасів, передають Патріоти України. Військова розвідка України перехопила телефонну розмов...