Оскал рашизму: Саакашвілі про останній план Путіна по Одесі

​Голова Одеської адміністрації підсилив склад поліції, яка буде працювати в місті 2 травня.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:www.rbc.ua

Міхеїл Саакашвілі не виключив провокацій з боку путінської Росії 2 травня в Одесі. Про це він заявив напередодні, 1 травня, на брифінгу, передають Патріоти України.

"Грунтуючись на тому досвіді, який я маю з путінською Росією, я не сумніваюся, що вони готують провокації, спробують використати річницю трагедії 2 травня, щоб розхитати ситуацію в Одесі та Україні", - заявив голова області.

До забезпечення правопорядку в Одесі на 2 травня, за його словами, будуть залучені близько трьох тисяч правоохоронців і нацгвардійців. При цьому Саакашвілі підкреслив, що будь-які повідомлення про те, що нібито будуть віддаватися накази стріляти на поразку, не відповідають дійсності.

Глава Одеської ОДА також зазначив, що не задоволений ходом розслідування справи про події 2 травня 2014 року в Одесі, і новий генпрокурор має довести до кінця цю справу.

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...

"Бавовна" на військовому аеродрому РФ в Джанкої: У мережі показали супутникові знімки наслідків ударів

четвер, 2 травень 2024, 18:44

У ході нічної атаки 30 квітня по території аеродрому окупантів у Джанкої було знищено російську техніку ППО, про що свідчать відповідні супутникові знімки, передають Патріоти України. "Супутник Planet Labs зафіксував пошкодження військової техніки на а...