Особиста справа: Путін розповів, кому належить російська "фабрика тролів"

Путін назвав маячнею звинувачення на адресу Пригожина про те, що він намагався вплинути на вибори в США.

Фото: vedomosti.ru

Президент Володимир Путін божиться, що ані офіційна Москва, ані олігарх Євгена Пригожин не мають стосунку до так званої "фабрики тролів". Таку заяву глава Кремля зробив в інтерв’ю ORF, повідомляють Патріоти України.

"Ви дійсно думаєте, що людина, яка займається ресторанним бізнесом, маючи навіть якісь хакерські можливості, маючи якусь приватну фірму в цій сфері з цих позицій може вплинути на вибори в СШАабо в якійсь європейській країні?" - запевнив Путін.

На уточнення ведучого про те, що взагалі-то Пригожин має чимало фірм, які укладають потужні контракти з Міноборони Росії та витрачає мільйони на "фабрику тролів", президент детально не відповів. Він порадив журналістові запитати про це у самого олігарха.

Щоб довести істину своїх тверджень Путін спробував порівняти Пригожина з Соросом. Він заявив, що той втручається у справи усього світу, але американці це не визнають.

"Запитайте Держдеп: навіщо він це робить? Держдеп вам відповість, що він не має до цього ніякого відношення, це особиста справа пана Сороса. А у нас це особиста справа пана Пригожина", - сказав президент.

Суддя мотив не зрозумів: Німецький офіцер пояснив, чому шпигував на користь росіян

вівторок, 30 квітень 2024, 20:41

Німецький офіцер бундесверу, якого судять за підозрою у шпигунстві на користь Росії, заявив, що його дії були скеровані страхом ядерної війни. Про це пише BILD, передають Патріоти України. За даними слідства, з травня 2023 року офіцер, якого ЗМІ назива...

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...