Остання "екскурсія" "туриста Путіна": Російські телепропагандисти показали весь матеріал, відзнятий під час загибелі комбрига "Пятнашки" (відео)

​Ватажка "інтернаціональної бригади" росіянина Олег Мамієва вбило в окопі 17 травня під час запису репортажу пропагандистів "Росії 1". Показова екскурсія наступника слави Гіві і Мотороли виявилась фатальною для відомого найманця.

У повному відео телеканалу видно, що командир бойовиків показував російським журналістам роботу станкового автоматичного гранатомету. Схоже на те, що «гібриди» провокували обстріл позицій ЗСУ, щоб показати вдячним глядачам Кисельова тяжкі будні захисників скреп. Ну що ж, сюжет вийшов на славу, констатують Патріоти України.

Останніми словами Олег Мамієва стали: "Підемо, покажу тобі роботу АГСа". Після цього вони з оператором вийшли з укриття і потрапили під розрив гранати.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...