"Останній шанс для бабусі": На білбордах почали брутально тролити Юлію Тимошенко (фотофакти)

В "Батьківщині" уивають на БПП, а в БПП - на провокацію самої "Батьківщини", для самопіару. Президенські вибори будуть брудні.

Білборди із Юлією Тимошенко викликали неабияку реакцію у соцмережах. Фото: Фейсбук.

У Києві з'явилися борди з антирекламою лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко. На них розміщені фото політика, іноді штучно старі, іноді просто відверто невдалі. Ці фото супроводжуються відверто провокаційними підписами, передають Патріоти України.

Ось як на появу такого чорного піару відреагували політики, журналісти та громадськість:

"Це приклад того, що президенські вибори будуть без правил. Хотіли зіпсувати ЮВТ настрій у найближчі дні ?! А зіпсували свій і без того підмочений імідж. Бо одразу зрозуміло, кому вигідно?! Підвела команда Петра Порошенка. Не солідно. Примітивно. І не по – чоловічому. В добрячий мінус пішло насаперед, Вам, хлопці. Хоча, не усе так погано. Мабуть, багато бабусь хотіли б так суперово виглядати:))! і при такому вигляді – останній шанс може бути тільки у суперників. Як водиться, за що боролися, на те і напоролися:)) Палиця завжди має два кінці", – написала Член Європейської комісії за демократію через право (Венеційська комісія) від України (2007-2013 рр.) Марина Ставнійчук.

"Я не знаю хто автор цього лайна, але точно можу сказати – це лажа. І в результаті все це може спрацювати на користь їхнього опонента.І якщо президентська кампанія перетворюється не в конкуренцію власних здобутків, програм та ідей, а в змагання брудних технологій – це вирок. Прикро... Втім, хочеться вірити, що всі суб‘єкти виборчого процесу це усвідомлять і схаменуться", – написав радник глави МВС України Зорян Шкіряк.

"Тимошенко Юлія Володимирівна, як Ви розумієте – це не мій вибір. У нас з нею різні принципи і цінності. Але такий брудний PR проти неї, як і проти будь-кого з політичних опонентів – я не сприймаю і засуджую. До негідних засобів вдаються негідні, нечесні люди", – написав Анатолій Гриценко.

"Я засуджую сексизм та ейджизм в політиці і в житті. Боротися треба з популізмом, з неправдою. Але в гідний спосіб.
Не варто принижувати жінку за статтю і віком. Як і чоловіка – за вагою і зовнішністю. Категорично проти подібного", – написала перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Немцы никогда в жизни не позволили бы себе таких вещей. Нигде в Европе отлично выглядящих женщин 50+ ( а Юля на 10 лет младше Ангелы) не называют бабушками. Не представляю, что французы так говорят о Денев, итальянцы о Монике Белуччи. С такой разрухой в башке невозможно стать Европой. Я уже не говорю об остальном( экономика, политика и пр)", – написала Генеральний продюсер телеканалу ZIK Наташа Влащенко.

"Навіть, якщо це її останній шанс, це низько. Але це не головне, її технологам придумати на це дзеркалку - раз плюнути. Хочете борди -скинемось ще раз на чоботи Ірини Луценко, дитсадки дружини Березенка, родовища друзів Кононенка і по 2 гривні з жетончика Паші Фуксу???", - пише журналістка Тетяна Ніколаєнко.

"Сегодня по дороге на форум полюбовался творчеством жополизов с Банковой. Если это последний аргумент Петра, то все реально грустно. Я не знаю – кто там кому «бабушка», кто «дедушка». Я сегодня воочию убедился, что бульдозер под названием ЮВТ очень трудно будет остановить, и под него попадут многие «непопулисты» и глупые жополизы , управляемые с Банковой.)))", – написав екс-міністр ЖКГ, видний член команди ЮВТ Олексій Кучеренко

"Терпіти не можу Тимошенко. Але всіх інших терпіти не можу ще більше. А після бордів про вік Юльки я буду всіх агітувати голосувати за неї", – написав бізнесмен Олександр Меламуд.

"С удовольствием дам по морде автору идеи и заказчику известного борда Юлии Тимошенко. В любом удобном (или неудобном ) для вас месте. Всем, кто назовет это объявление проявлением женской или возрастной солидарности – тоже. Обращайтесь", – так прокоментувала появу бордів з Тимошенко журналістка Ольга Мусафірова.

"Когда один политик ловит другого на лжи и популизме – это достойный уровень. Но когда политик или его жоп@лизы переходят на личности, то это дно. И никакого отношения к политике не имеет. Попытаться женщине вменять в вину ее возраст – это низость. И голосов тому, кто это разместил не даст. Борды снимут, а вот осадок останется", – написав народний депутат Борислав Береза.

"Можно ли зубоскалить по поводу политиков? В частном порядке – сколько угодно, это тяжкий удел публичного человека, претендующего на распоряжение нашими средствами и судьбами. Рост, вес, возраст, причёска, одежда, манеры, всё высмеивается и высмеивалось всегда. А вот на бордах – ни в коем случае, потому что это, считайте, прямая публичная речь одного кандидата о другом. Вот и выходит не столько Юля бабушка, что, кстати, не грех, сколько Петя мурло. Точно хотели об этом широко оповестить?", – написав журналіст Леонід Швець.

" Хотели опустить – добились сочувствия. Дурни.) С другой стороны, люблю выборы. Все дерьмо, которого в стране переизбытком между людьми – всплывает и демонстрирует нам, кто мы есть и как мы поступаем в отношении друг друга. Тем более – речь о даме.

– И когда подобные вещи радостно репостят «мужики»...", – написав Олексій Арестович.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...