Останній шанс: У НАТО зробили серйозне попередження Путіну

Єнс Столтенберг

Країни НАТО дали Росії останній шанс повернутися до виконання Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності (ДРСМД). Інакше Захід муситиме вжити радикальніших заходів, заявив Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг інформаційному агентству dpa, повідомляють Патріоти України.

"Важливо, що у Росії є останній шанс. Якщо вона не повернеться до виконання договору, у нас будуть великі проблеми, бо ДРСМД розвалиться", — пояснив Столтенберг. Він зазначив, що на території Європи немає нових американських ракет, але є нові російські, що ставить договір під загрозу.

"Ракета SSC-8 є мобільною, її важко виявити, вона здатна до ядерного впливу, скорочує час попередження і може досягти європейських міст. І тим самим Росія знижує поріг застосування ядерної зброї", — підсумував Генсек НАТО.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...