Остаточний розрив: Бабченко пояснив, чому українці та росіяни більше ніколи не будуть братами

Україна, як колись Польща та Фінляндія, обрала зовсім інший шлях розвитку, аніж Росія.

Аркадій Бабченко. Фото: replyua.net
В інтерв’ю одному з телеканалів відомий в Росії журналіст Аркадій Бабченко заявив, що відносин між Україною та РФ більше не існує, тому на них можна ставити крапку, і причиною такої ситуації є тривала війна між обома країнами, повідомляють Патріоти України.

За словами Бабченка, не варто розраховувати, що у подальшому два народи можуть зблизитися, тому що українці вибрали цілком протилежний шлях розвитку, аніж росіяни. Журналіст переконаний, що протягом найближчих півстоліття Україні вдасться досягнути такого рівня розвитку, який нині демонструють Фінляндія та Польща. Як відомо, ці дві країни тривалий час перебували під впливом РФ, проте в потрібний час з нього вийшли.

"Можна ставити крапку між Україною та Росією. Не варто очікувати на будь-які культурні зближення, тому що українці вибрали цілком інший шлях. Польща та Фінляндія тривалий час перебували під впливом Росії, а зараз про це вже ніхто не говорить. Росія Україну вже втратила, і це потрібно розуміти", - вважає журналіст.

Також він висловив переконання, що в найближчій перспективі не варто навіть сподіватися на те, що стосунки між обома країнами налагодяться, тому що Кремль не має наміру припинять війну на Донбасі.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...