"Остров невезения": Україна повністю закрила для іноземців Крим, життя окупантів стане ще "солодшим"

​Відтепер жоден росіянин навіть через територію України не має права відвідувати анексований півостров. Порушення – кримінальний злочин.

Держприкордонслужба України прийняла рішення закрити в'їзд до Криму для всіх іноземців, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС Україна. У прес-службі відомства заявили, що з четверга, 29 листопада, перетинати адміністративну межу з окупованих півостровом можуть лише громадяни України.

"Наші громадяни можуть безперешкодно перетинати державний кордон", - наголосили в Держприкордонслужбі. У відомстві уточнили, що обмеження діятимуть у рамках воєнного стану.

"Особливу увагу на контролі приділено групі ризику", - розповіли прикордонники. Передусім, йдеться про громадян Росії.

Нагадаємо, 26 листопада Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану строком на 30 днів у таких областях, як Вінницька, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, а також це стосується внутрішніх вод Азово-Керченської акваторії.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...