Оце так:​ Коломойський запропонував несподівану кандидатуру в міністри економіки

Мовляв, тоді підозр ніяких не буде.

Ігор Коломойський. Фото: ЖЖБізнесмен Ігор Коломойський запропонував призначити міністром економічного розвитку і торгівлі народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП) Сергія Лещенка. Про це пише видання "Країна" з посиланням на джерела, близькі до керівництва БПП, передають Патріоти України.

"Коломойський хоче, щоб міністром економічного розвитку і торгівлі став Сергій Лещенко, мовляв, до нього не буде жодних підозр і претензій з боку громадськості", - сказав співрозмовник видання. При цьому джерела не знають, чи всерйоз говорив Коломойський або ж це була форма троллінгу.

У свою чергу Лещенко заявив виданню, що йому не пропонували ніякі посади в уряді. "І я б не пішов у Кабмін, навіть якщо б запропонували", - підкреслив він. Також наголошується, що в обмін за входження підконтрольної депутатської групи "Відродження" до складу коаліції Коломойський домагається компромісу по дивідендах ПАТ "Укрнафта", вплив на яку він має.

На питання, як "Відродження" може увійти в нинішню коаліцію, якщо її складають депутати, які в попередньому скликанні Ради голосували за так звані закони 16 січня, джерело сказало: "Це може бути нова коаліційна угода або нова коаліція. І вони прилюдно покаються" .

Нагадаємо, президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на минулих вихідних провели закриту зустріч з бізнесменом Ігорем Коломойським. Раніше подав у відставку міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус заявив, що може повернутися до Кабінету міністрів після відставки Арсенія Яценюка з посади прем'єра.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...