Оце так: Підозрюваний у вбивстві Гандзюк може бути причетний до ще одного злочину, - Найєм

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, якого суд заарештував в якості підозрюваного в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк, може бути причетний до ще одного злочину. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Мустафа Найєм, повідомляють Патріоти України.

Такі дані містяться у визначенні Херсонського міського суду від 19 листопада. В рамках розслідування нападу на херсонського журналіста Сергія Нікітенка слідчі просили суд дозволити доступ до даних мобільних операторів, посилаючись на те, що їм відомо, хто може стояти за нападом.

"Під закритими в реєстрі громадянами, судячи за посадами і дат народження, можливо значаться голова Херсонської облради Владислав Мангер і Олексій Левін, якого поліція і свідок помилково вважали його радником. Про те, що Левін був радником Мангера в показаннях помилково говорять ще ряд свідків і організаторів вбивства Каті Гандзюк (виходячи з того, що говорили прокурори під час обрання запобіжного заходу декільком організаторам вбивства Каті). Швидше за все, для важливості сам Левін саме так і представлявся в певних колах", - пише Найєм.

"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...