Оце так "поворот": СБУ опублікувала аудіо про підготовку Пушиліним усунення Захарченка

Служба безпеки повідомляє, що отримала аудіозапис із доказами підготовки так званим головою "Народного Совета ДНР" Денисом Пушиліним усунення Олександра Захарченка з посади "глави ДНР", повідомляють Патріоти України.

Служба безпеки зазначає, що має майже 4-годинний запис розмови між офіційним помічником Пушиліна Олександром Лаврентьєвим та двома невідомими людьми про усунення Захарченка.

Повідомляється, що розмова відбулася 12 червня о 16:50 у ресторані "Yuvam" у турецькому місті Анталія. "Аудіозапис підтверджує підготовку Пушиліним "державного перевороту" в псевдореспубліці", - наголосили в прес-службі.

На 5-хвилинному аудіозаписі, який оприлюднили правоохоронці, чути, як людина, яку СБУ ідентифікує як Лаврентьєва, говорить про необхідність заміни діючого "глави ДНР" до вересня без проведення виборів.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...