Оце так поворот: Трамп звинуватив Китай в "зґвалтуванні" США

Під "зґвалтуванням" Трамп має на увазі ситуацію, при якій Китай перевершує США в міжнародній торгівлі.

Трамп звинуватив Китай в "зґвалтуванні" США.  Фото: golos-ameriki.ru.

Кандидат в президенти США від республіканської партії Дональд Трамп розкритикував китайську торгову політику. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Ми не можемо і далі дозволяти Китаю ґвалтувати нашу країну - а це саме те, що вони роблять", - заявив Трамп на передвиборному мітингу в Індіані.

Як уточнює CNN, під "зґвалтуванням" Трамп має на увазі ситуацію, за якої Китай перевершує США в міжнародній торгівлі.

Мільярдер вже не раз звинувачував Китай в маніпуляціях з валютою, завдяки яким експортна продукція КНР нібито стає більш конкурентоспроможною на світовому ринку. З точки зору політика, це завдає шкоди американським компаніям і їх співробітникам.

Виступаючи в Індіані, Трамп пообіцяв змінити цю ситуацію. "Ми це змінимо. У нас всі карти, не забувайте про це", - заявив він. Трамп також додав, що злий не так на Китай, як на "надзвичайно некомпетентних американських лідерів".

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...