Оце так: Стало відомо, хто дав гроші на Антикорупційний форум Саакашвілі

Серед спонсорів фігурують і прізвища екс-регіоналів. Чи то конкуренти взялися псувати репутацію губернатора, чи то колишні політики вирішили нашкодити нинішній владі, давши грошей на форум.

Саакашвілі. Фото: ЗМІЗ'явились прізвища людей, які дали найбільше грошей на проведення Антикорупційного форуму, який відбувася вчора в Києві Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Cергій Щербина, передають Патріоти України. Він повідомив, що проаналізував список тих людей, які дали найбільше грошей на проведення Антикорупційного форуму.

"Згідно звіту, опублікованому на сайті "ДемАльянсу", всього чотири людини перерахували суми понад 100 000 гривень. Майже 150 000 дав Коваль Андрій Михайлович, 109999,5 - Бесєдков А.Г., 109999,5 - Безсмертний Н.В., 114999,5 - Данилко С.Б", повідомляє він.

"Андрій Коваль очолював громадську організацію "Антикорупційний комітет України". Працював давно, ще з часів Януковича, зокрема, в Одесі. При тому, згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ, Коваль в 2011 році був оператором антикорупційних ініціатив одеської організації Партії регіонів", - пише журналіст

За словами Щербини, ще 335 000 грн на проведення форуму Саакашвілі прийшло фактично від однієї компанії "Інкор-Груп", яка належить бізнесмену Руслану Тарпану. Він займається реконструкцією історичних будівель в Одесі, співробітниками компанії є Коваль, Бесєдков та Безсмертний.

"У 1994-2010 роках Тарпан був депутатом Одеської міськради. Був в блоці відомої Наталії Вітренко. Правда, сама Вітренко потім від нього відхрестилася, заявивши, що Тарпан йшов за списками партії "РУСЬ" разом з також відомим Ігорем Марковим, а не від її партії. Але найсмішніше, що в 2006-2007 Тарпан фінансував реконструкцію пам'ятника імператриці Катерині II в Одесі", - пише Щербина.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...