Оце так: "Таємний суд" призначив заму Матіоса пенсію в десятки тисяч

Чиновник добивався підвищення пенсії за допомогою юристів.

Фото: i.ytimg.com

Стало відомо про “королівський” віхід на пенсію колишнього першого заступника військового прокурора Анатолія Матіоса, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання politeka.net.

Як повідомляється, завдяки сумнівному рішенню суду, Володимир Жербицький збільшив собі пенсію в три рази, з 15 до 40 тисяч гривень.

Виявилося, чиновник звернувся до Пенсійного фонду про перерахунок пенсії з побажанням отримувати 90% від нової солідної зарплати. Тобто, за словами юристів, він захотів пенсію, яку за законом уже кілька років неможливо отримати.

“Пенсіонер отримував майже стільки, скільки і справжній працівник прокуратури. Але це правило було скасовано через те, що такі пенсії були занадто високі”, – пояснили юристи.

Однак, Жербицький відправився до суду, який став на його бік і призначив йому “скромну” пенсію в розмірі 40 тисяч гривень щомісячно. Примітно, що рішення суду по цій справі було приховано від громадськості.

Тим часом, в декларації екс-заступника Матіоса вказана квартира площею у 200 кв метрів, а також гараж на 60 квадратів. Також на сім’ю чиновника задекларовано понад мільйон гривень доходів і ще майже 70 тисяч доларів готівкою.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...