Оце так: У Києві під загрозою закриття опинилися 29 навчальних закладів

Чиновники запевняють - бракує коштів.

Фото: 112.ua

У столиці можуть закрити 29 коледжів і училищ. У проекті державного бюджету на наступний рік на них не виділили коштів. Про це повідомив радник Київського міського голови Дмитро Білоцерківець на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Київ - єдиний регіон України, якому не передбачена необхідна дотація на 2018 рік. Сума необхідної дотації 271 млн гривень. Передача навчальних закладів на баланс міста без передачі фінансування реально може привести до моментального їх закриття", - написав Білоцерківець.

Відтак наступного року можуть закрити Коледж Київського національного інституту технології та дизайну, Київський коледж комп'ютерних технологій та економіки Національного авіаційного університету, Київське державне хореографічне училище, Державний вищий навчальний заклад "Київський енергетичний коледж", Київський коледж міського господарства Академії муніципального управління тощо.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...