Оце так "влип": НАБУ відкриє провадження щодо міністра Петренка (відео)

Солом’янський суд зобов’язав НАБУ відкрити провадження щодо міністра юстиції Павла Петренка за підозрою у декларуванні недостовірної інформації Про це йдеться у відповіді на звернення юристів “Тисни” за матеріалами програми “Наші гроші з Денисом Бігусом”, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, журналісти цієї програми з’ясували, що племінниця міністра Божена Клічук, після його призначення, стала власницею двох квартир у елітних житлових комплексах на Печерську і автомобіля Lexus NX200.

Тим часом у е-декларації Петренко вказав, що не має власного житла, а мешкає в орендованому. А його племінниця не мешкає в жодній з двох записаних на неї квартир, а живе у маминій - на бульварі Шевченка.

Відповідно до декларації, у Петренка є 11-річний Volkswagen Golf, але при цьому він користується орендованою Toyota. Також міністро має солідні суми в готівці та на банківських рахунках.

Свою участь в придбаннях племінниці міністр Петренко спростував. При цьому він підтвердив, що у травні мав спільний відпочинок з нею у Туреччині і сплатив за нього.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...