"Пакет "Скрипаль": Мэй убеждает лидеров Евросоюза выслать российских дипломатов. И первый пошел - ЕС отзывает своего посла из Москвы", - Олег Пономар

Російська Федерація дорого заплатить за отруєння екс-розвідника Скрипаля і його доньки.

Фото: youtube.com

"Пятница. Чем заканчиваем неделю?" - пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Две новости из США. Одна - хорошая, другая - не очень:

- В проекте бюджета, который одобрен обеими партиями Конгресса, предусматривается, что Украина может получить в качестве помощи $420,7 млн, не считая $200 млн, выделяемых ей на военные нужды.

- Трамп уволил советника по нацбезопасности генерала МакМастера. Вместо него назначен Джон Болтон - экс-посол США в ООН.

Пакет "Скрипаль": Мэй убеждает лидеров ЕС выслать российских дипломатов. И первый пошел - ЕС отзывает своего посла из Москвы.

Как мы и прогнозировали, пакет "Скрипаль" будет долгоиграющим: Мэй, Макрон и Меркель договорились о необходимости решительного европейского ответа России из-за дела Скрипаля".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...