Палить нічну техніку та очі бійцям: На Донбасі російські окупанти почали застосовувати сучасну лазерну зброю

Спостерігається суттєве загострення на Луганщині. У небі посилено кружляють ворожі дрони, а на землі чатують підсилені снайперські групи.

"Гібридний" військовий корпус «ЛНР» почав застосовувати проти ЗСУ сучасну лазерну зброю російського виробництва, яка спалює прилади нічного бачення та травмує очі бійців, зазначають Патріоти України.

Про це йдеться у сюжеті ТСН. Українські військові кажуть, що на передовій у районі Станиці Луганської ворожий лазер працює постійно. Крім того, в небі кружляють ворожі дрони, а на землі чатують снайперські групи. За словами вояків ЗСУ, війна тут тиха, але дуже небезпечна.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...