"Панамські документи" розкрили все: Виявлено зв'язок штабу Хілларі Клінтон з банком Путіна

Оскільки брати Подеста претендують на високі пости в Білому домі в разі перемоги Клінтон на президентських виборах, то їм, як і самій кандидатці в президенти США, доведеться публічно пояснити свій зв'язок з Ощадбанком.

Виявлено зв'язок штабу Хілларі Клінтон з банком Путіна. Фото: news-front.info.

В "панамських документах" знайшли докази зв'язку виборчого штабу Хілларі Клінтон з Кремлем. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зокрема, згідно з оприлюдненими даними панамської компанії Mossack Fonseca, російський Сбербанк з березня вдається до послуг компанії лобістів Podesta Group в Вашингтоні для формування позитивного іміджу та полегшення санкційного тягаря.

При цьому главою Podesta Group є Тоні Подеста - один з основних збирачів коштів для передвиборної кампанії Хілларі Клінтон. Варто також відзначити, що його брат Джон є главою штабу Клінтон.

Серед дочірніх компаній Ощадбанку, які лобіює Podesta Group, також вказані інвесткомпанія "Трійка Діалог", зареєстрована на Кайманових островах, SBGB Cyprus Limited, зареєстрована на Кіпрі, і SB International, зареєстрована в Люксембурзі.

Як випливає з розслідування, Ощадбанк і "Трійка Діалог" використовуються особами, наближеними до президента Росії Володимиру Путіну для переводу державних фондів в сумнівні приватні інвестиції.

При цьому Podesta Group робить вигляд, що в особі Ощадбанку має справу зі звичайним приватним фінансовим інститутом, а не з банком, контрольованим російською державою. В іншому випадку їм довелося б зареєструватися як агентам російського уряду, відповідно до Закону США про реєстрацію іноземних агентів.

Таким чином, Джон і Тоні Подеста лобіюють банк особистого користування Путіна, який є фінансовою гілкою Кремля і підконтрольних йому розвідслужб.

Оскільки брати Подеста претендують на високі пости в Білому домі в разі перемоги Клінтон на президентських виборах, то їм, як і самій кандидатці в президенти США, доведеться публічно пояснити свій зв'язок з Ощадбанком.

Нагадаємо, в неділю, 3 квітня, відбувся найбільший витік конфіденційної інформації в історії сучасної журналістики, який отримав назву "Панамські документи".

"Має стати для всієї країни холодним душем": Жорін різко висловився про ситуацію на Харківщині

понеділок, 13 травень 2024, 13:48

Ситуація на півночі Харкова має стати для всієї країни холодним душем: і в питанні фортифікацій, і в питанні мобілізації. Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін 12 травня. Він заявив, що держава повинна пере...

Нуланд не відповіла, чи вірять у США в перемогу, де Україна поверне всі території

понеділок, 13 травень 2024, 13:23

Заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд утрималася від відповіді, чи вважають у Вашингтоні можливою таку перемогу України, за якої вона поверне усі окуповані території. Джерело: "Європейська правда", Нуланд в інтерв’ю опозиційн...