Паніка в Луганську: Окупанти заявляють про теракт

«Народна міліція ЛНР» вже зробила заяву для луганчан, що «українські диверсанти» готують ряд «терактів» на території «республіки».

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

Сьогодні в центрі окупованого Луганська прогримів вибух. Про вибух повідомили одночасно декілька пабліків в соцмережі Twitter, передають Патріоти України.

При цьому деякі джерела поділилися інформацією, що днями на Донбас приїхав куратор «республік» Владислав Сурков. Інформація про вибух в з'явилася і в групі «Інший Луганськ», а ще на сторінці користувача під ніком «ЛНР» (Коливано-Бджоларія).

На даний момент інформації про вибух мало, але «народна міліція ЛНР» зробила заяву для луганчан, що «українські диверсанти» готують ряд «диверсій і терактів» на території «республіки», в зв'язку з чим жителів «ЛНР» закликали в ці дні бути особливо пильними.
Так, представник «НМ» Андрій Марочко зазначив: «У найближчі дні можуть бути прийняті спроби організації серії терактів і диверсій для зриву святкування Дня Перемоги і дня республіки. Також найближчим часом ми очікуємо провокацій з боку військовослужбовців ЗСУ в зв'язку з прибуттям в район населеного пункту Троїцьке групи журналістів німецького телеканалу ARD».


Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....