"Паперові": У США вщент "розгромили" хвалені літаки Путіна

Російські Су-35 і MіГ-35 мають гарні можливості на папері, а не в реальності, вважають експерти.

Ілюстрація: ЗМІ

Американське видання The National Interest назвало хвалені російські літаки Су-35 і MіГ-35 "паперовими". У публікації розглядаються причини, за якими Індія скорочує військово-технічне співробітництво з Росією на користь США і ЄС, повідомляють Патріоти України.

"Російські винищувачі пропонують хороші результати на папері, але Індія розчарована поганою післяпродажною підтримкою і частими збоями здебільшого російського обладнання, в тому числі на літаках МіГ-29 і Су-30МКІ", - сказано в статті.

В The National Interest також відзначили, що індійські офіційні особи все більше розчаровуються в Су-57, публічно скаржачись на малопотужні двигуни, низьку малопомітність винищувача і "недостатню прозорість щодо того, що стоїть за цими проблемами".

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...