Партнерство України і НАТО є надійним та міцним: У Брюсселі пройшла зустріч Порошенка та Столтенберга (відео)

Президент України запевнив генсека НАТО у зацікавленості української сторони у подальшому поглибленні співпраці з Альянсом.

Петро Порошенко та Йєнс Столтенберг. Фото:прес-служба президента України

Сьогодні у Брюсселі відбулася зустріч президента України з генеральним секретарем НАТО. Про це повідомляє прес-служба Президента Петра Порошенка, зазначають Патріоти України.

За словами Столтенберга, Північноатлантичний Альянс залишається разом із Україною і "наше партнерство є надійним та міцним".

Порошенко ж запевнив главу НАТО, що Україна продовжує реалізовувати визначений на законодавчому рівні курс євроатлантичної інтеграції та послідовно реформувати сектор безпеки і оборони.

Також глава держави запевнив Столтенберга у зацікавленості української сторони у подальшому поглибленні співпраці з НАТО.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...