"Патриотический стул" из-под задницы президента "уехал" - Стрєлков напророкував Путіну швидку зміну політичного режиму в РФ

Екс-ватажок слов'янських терористів вважає, що новий лідер в Росії з'явиться, як тільки аморфна маса росіян втомиться від тривалої кризи.

Терорист Стрєлков. Фото:RusPravda.info

Один з батьків-засновників "ДНР", колишній співробітник ФСБ Ігор Стрєлков-Гіркін на персональній сторінці в соціальній мережі провів власне опитування щодо довіри населення президенту РФ Володимиру Путіну. Підсумки голосування показали, що більшість росіян не підтримує діючу політику Кремля, зазначають Патріоти України.

Такі дані озвучив сам Стрєлков.

"Свыше половины участников опроса стойко негативно относятся как к политике, осуществляемой властями РФ, так и лично к Путину. .. можно четко сказать: доверие большей части данной категории политически активных граждан Путин уже потерял", - пише Стрєлков у ВКонтакте.

За його даними, тільки 13% беззастережно підтримують Путіна, хоча цей результат показує, що рейтинг господаря Кремля впав нижче допустимого - ще два роки тому російського президента підтримували майже 80% росіян.

Ще 10% реципієнтів згодні умовно підтримувати Путіна за умови наявності зовнішньої загрози і побоювань, що ситуація може тільки погіршитися. Однак ці люди із задоволенням змінили б лідера, якби побачили гідну альтернативу.

"Общий вывод: неприятие политики Путина со стороны наиболее решительных патриотов достигает максимума. "Патриотический стул" из-под задницы президента "уехал" (бесповоротно или нет - отдельный вопрос). А "либеральный стул" из-под него уехал уже давно", - написав Стрєлков.

Терорист впевнений, що зміна політичного режиму в РФ відбудеться однозначно. Новий лідер з'явиться як тільки аморфна маса росіян втомиться від тривалої кризи.

"Аполитичность людей быстро размывается и никакими заклинаниями о том ,что "дно кризиса пройдено", процесс не остановить", - резюмував бойовик.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...