"Пейте пиво по ночам": У Росії знайшли, як допомогти олігарху Дерипасці обійти санкції

Міністерство промисловості та торгівлі Росії розробило проект постанови, якою пропонується зняти заборону на торгівлю пива в алюмінієвій тарі у нічний час, щоб стимулювати споживання алюмінію, який виготовляє компанія олігарха Олега Дерипаски, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський "Комерсант".

Зокрема, зазначається, що спроби російського уряду допомогти бізнесу Дерипаски, надаючи пільги автовиробникам, були безуспішними. Саме тому почалась розробка постанови, яка стимулюватиме попит на алюміній через збільшення попиту на алкогольні напої.

Зазначимо, що російському олігарху Олегу Дерипасці належить найбільша на Росії та одна з найбільших у світі компанія з виробництва алюмінієвої продукції — "Русал", яка потрапила під дію санкцій США.

Нагадаємо, керівництво "Русалу" подало у відставку і попередило про проблеми з виплатою боргів. Водночас повідомлялось, що Дерипаска досі лишається власником "Русалу". Сполучені Штати запровадили санкції проти російських олігархів, наближених до президента Росії Володимира Путіна у справі щодо втручання Москви в президентські вибори 2016 року.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...