Пентагон працює над біологічною зброєю? З'явилися тривожні дані

Група вчених з університетів Німеччини і Франції дійшла висновку, що програма американських військових з використання комах для поширення генетично модифікованих вірусів може порушувати Конвенцію про біологічну зброю. Про це йдеться в дослідженні, опублікованому в журналі Science, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що програма з використання комах, яка ведеться за підтримки Агентства з перспективних оборонних науково-дослідних розробок США, має сумнівне значення для сільського господарства, оскільки небезпечна з огляду на неможливість контролювати комах.

При цьому вона може бути спробою створення біологічних агентів для розповсюдження вірусів, що є прямим порушенням Конвенції про біологічну зброю. Зазначається, що на програму, яка розвивається з 2016 року, вже витрачено 27 мільйонів доларів.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...