Передав естафету Дімі-айфончику: Російський депутат ввів персональну санкцію проти США, розтоптавши свій iPad, і полаявся зі своїми підписниками (відео)

Міський депутат Ярославлю Дмитро Петровський розтоптав ногами свій iPad. Таким чином покарав США за санкції проти Росії.

Містечковий політик-"патріот" закликав свого прем'єр-міністра Медведєва, відомого лібов'ю до американського технічного бренду, також розправитися зі своїми гаджетами, радо повідомляють Патріоти України.

Відео свого вчинку Петровський опублікував у Facebook. "А ти розтоптав свій айфон? Чи Айпад?", - дописав політик у коментарі до свого відео.
Політик нагадав, що Держдума Росії у відповідь на санкції з боку США планують заборонити американські товари. На його думку, депутати повинні показати приклад росіянам. Дмитро Петровський заявив, що тепер буде користуватися китайськими гаджетами (своїх бо ж нема!.-ПУ)

В коментарях автору його виборці та інші росіяни підказали, що в знак протесту алкоголезалежному політику слід також видалитися з американської соціальної мережі Facebook, не літати на американських літаках "Аерофлоту", спалити, врешті, кубишки з американськими доларами!

Наводимо деяки з коментарів, а також злобні відповіді Петровського, що дають більше уявлення про типового путінофіла. На цьому патріот Петровський видохся, і росіяни продовжили обговорювати новину між собою


Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...