Перегнав Гітлера: У Трампа виявилося більше психопатичних рис, ніж у вождя німецьких нацистів - дослідження

Вчений Оксфордського університету Кевін Даттон порівняв кандидатів на пост президента США Трампа і Хілларі Клінтон з відомими історичними особистостями.

Дональд Трамп. Фото:podrobnosti.ua

Згідно з новим дослідженням, кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має більше психопатичних рис, ніж лідер нацистської Німеччини Адольф Гітлер. Про це пише щоденна англійська газета Daily Mail, передають Патріоти України.

Дослідження провів вчений Оксфордського університету Кевін Даттон. Він порівняв кандидатів на пост президента США Трампа і Хілларі Клінтон з відомими історичними особистостями. Даттон використовував метод оцінки психопатичних якостей особистості PPI-R (Psychopathic Personality Inventory).

У нього входять вісім критеріїв, включаючи безстрашність, холоднокровність і стресостійкість. Даттон давав список питань експертам, які відповідали на них, виходячи з точок зору і заяв тих чи інших історичних постатей.

За підсумками дослідження був складений рейтинг лідерів з ознаками психопатії. Перше місце зайняв покійний іракський диктатор Саддам Хусейн. Він набрав 189 очок. Четверте місце дісталося Трампу. В його активі 171 очко. Це на два бали більше, ніж у Гітлера, який розташувався в рейтингу услід за ним.

У Клінтон 152 очка. Вона випереджає римського імператора Нерона.

Список перших п'ятнадцяти лідерів рейтингу Кевіна Даттона і набрані ними очки виглядають так:

Саддам Хусейн - 189

Генріх VIII - 178

Іді Амін - 176

Дональд Трамп - 171

Адольф Гітлер - 169

Вільгельм Завойовник - 165

Сент-Пол - 157

Ісус - 157

Уїнстон Черчілль - 155

Наполеон Бонапарт - 153

Хілларі Клінтон - 152

імператор Нерон - 151

Олівер Кромвель - 136

Маргарет Тетчер - 136

Джордж Вашингтон - 132

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...